До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

05.06.2019

Закохана у біг

Ексклюзивне інтерв’ю з зіркою української художньої гімнастики Ганною Різатдіновою, в якому вона розповідає, як перетворити біг на ранковий ритуал, що надихає її  на підкорення світу, та як спортивний бренд Under Armour допомагає  їй у цьому.

Чи можна тебе назвати бігозалежною людиною?
– Так, цілком можна. Навіть завершивши кар’єру, я все одно продовжую регулярно бігати, адже біг – найкраща вправа. Що б я не робила в залі, все одно розумію, що саме під час бігу задіяні всі групи м’язів. Скажу більше: перед Олімпіадою в Ріо у нас було по 2 тренування на день по 4 години, але я вставала раніше, щоб пробігти 10 кілометрів навколо стадіону і тільки потім їхала в зал на тренування, призначене на 8:30 ранку. Це було складно, але я собою пишалася і відчувала, що моє тіло говорить мені «дякую»: поліпшувалося дихання, я ставала витривалішою, ноги пересувалися швидше. Біг – мій великий друг.

 

Чи можеш назвати три причини, з яких ти бігаєш?
– В першу чергу, мені це подобається, мені не нудно. Дуже важливо, щоб біг приносив задоволення, а це якраз мій випадок. Мені добре, коли я біжу під улюблену музику, і не важливо де – в парку чи на біговій доріжці. По-друге, після бігу відразу ж скидається вага. І по-третє, як я вже сказала, це дуже корисно, це робить мене сильнішою.

 

Що мотивує тебе піднятись з дивану на пробіжку?
– Мотивація завжди різна. Перед Олімпіадою в Ріо головним завданням було збільшити витривалість. Перший час після народження дитини головною мотивацією було повернути себе у форму. А зараз – це для мене головний інструмент підтримання себе в порядку. Можна сказати, що саме домашні ваги змушують мене бігати. У мене майстер-класи розписані на рік, і я на кожній зустрічі з дітьми повинна бути у відмінній формі. Я не можу дозволити собі виглядати погано. Це мене і мотивує

 

Чому ти обрала для себе саме Under Armour?
– Я обрала UA тому, що в цьому бренді відмінне поєднання краси і комфорту. Бренд створює максимально сприятливі умови для атлетів, щоб їм було комфортно бігати, тренуватися. Але в той же час дизайнери  UA пам’ятають, що люди оцінюють все очима. Я вважаю, що за поєднанням технологічності і стилю – це зараз найкращий бренд спортивного екіпірування у світі. Це не просто одяг для спорту, а одяг, який хочеться носити кожного дня.

 

Топ-3 найулюбленіших речей Under Armour?         
– Я б виділила кросівки Speedform Gemini зі вбудованим Bluetooth – це дуже крута інновація. Також футболки з системою самоохолодження. Ну, і легінси, звичайно – вони просто шикарні, бо в них дуже зручно займатися.

 

Чи ти знаєш, що поставив собі за мету засновник Under Armour?
– Чула, що ідея створення одягу зародилася у Планка не просто так. Він сам був спортсменом і розповідав, що коли грав у футбол, то дуже сильно пітнів, як і інші футболісти. Тоді футболісти вдягали на себе бавовняні футболки, які не дуже підходили для такого динамічного спорту. Тож Кевін поставив собі за мету створити максимально комфортне спортивне екіпірування. Від спортсмена для спортсменів, так би мовити.

 

Як вважаєш, йому вдалось цього досягти?
–  Вдалося, судячи з того, якою популярністю користується бренд серед спортсменів.
Продукція Under Armour справді забезпечує сухість, прохолоду та легкість. Для всіх важливий комфорт та технологічність, але для спортсменів –  тим більше. Адже спорт це завжди навантаження, піт, великі зусилля та ризик травм. Дуже шкода, що коли я виступала, то ще не знала про цей бренд. Думаю, він би допоміг мені.

 

Три запитання про бренд:

Яким видом спорту займався засновник Under Armour Кевін Планк?
– Американським футболом, як вже сказала. Це точно знаю.

Яка перша кінокомпанія заключила контракт Under Armour на постачання одягу?
– Warner Brothers, здається.

Де знаходиться головний офіс Under Armour?
– В Балтиморі!