До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

25.10.2018

Загальна перемога «Бігових Супердівчат Libresse»: напівмарафон у стилі головних мотиваторів!

 

Справжнім святом для 6-ки лідерів команди стало подолання дистанції в 21 км на Wizz Air Kyiv City Marathon 2018, який пройшов 07 жовтня.  

Більше двох місяців минуло відтоді, як було оголошено кастинг 6-ти лідерів абсолютно нового, суперактивного дівочого співтовариства – «Бігові Супердівчата Libresse».

 

Щотижня обрані дівчата проводили дружні пробіжки найживописнішими біговими локаціями Києва, запрошуючи всіх бажаючих приєднатися до своєї компанії. І з кожним тижнем тих, хто долучився до учасниць команди, ставало все більше! Минула неділя стала особливою для «Бігових Cупердівчат Libresse» – перший напівмарафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2018 дівчата бігли разом. А разом з ними – більше 11 000 чоловік з 50 країн світу, кожен з яких вийшов на дистанцію по свій особистий рекорд і свою перемогу.

На фініші шістку «Бігових Cупердівчат Libresse» чекали квіти, нескінченна кількість фото на пам’ять, посмішки групи підтримки та поздоровлення найголовніших, найближчих у житті людей. Це перша спільна перемога дівочого ком’юніті, що не схоже на жодне інше. Емоційний градус після перебореної дистанції заряджав усіх, хто приїхав до місця фінішу надихнутися марафоном. Своїми першими враженнями від подоланої дистанції дівчата поділилися у перші хвилини після фінішу.

 

 

 

Наталія Попова

Проект «Бігові Супердівчата Libresse» став для мене особистим викликом. По-перше, тому що до недавніх пір я завжди бігала одна, без компанії. А ще – тому що кожну суботу, в день пробіжки, треба було прокинутися о 6 ранку і привести себе в порядок. У нас з дівчатками виявилося дуже багато спільного, і я впевнена, що ми будемо підтримувати зв’язок поза пробіжками, ми вже це робимо! (Посміхається)

Сьогодні на фініші мене зустрічав чоловік, якого вважаю найголовнішою, найважливішою підтримкою. До речі, саме він «заразив» мене бігом, за що я йому дуже вдячна!

 

 

Юлія Віцько

Я у захваті від організації цього забігу! Всю дистанцію не покидало відчуття свята, яке ніби створене спеціально на твою честь. Ми, «Бігові Супердівчата Libresse», почувалися особливими – з нами «бігли» машини з музикою, фотографи, волонтери з палаючими очима. Ці 21 км пролетіли, як одна секунда. Рада, що ми з дівчатками не тільки зробили корисну справу для себе, а й змогли долучити до бігу нових учасниць співтовариства!

 

 

Юлія Мнухіна

Це було офігенно! Ми весь час бігли разом, намагаючись триматися одного темпу і не відставати. Щойно я на останній гірці почала відставати, всі дівчатка зупинилися і почали мене підбадьорювати, скандуючи: «Юля! Юля ». За весь час, що існує наш проект, я дуже сильно повірила в себе і в свої сили мотивувати інших. Впевнена, це тільки початок!

 

Поліна Потапенко

Дивно, але ці 21 км далися мені легше, ніж перший у житті забіг на 6 км у квітні. На тлі інших дівчаток, я бігаю зовсім небагато. І цей напівмарафон свідомий і дуже бажаний, підготовка до якого була правильною, по-дівочому веселою і завзятою. Я пишаюся собою і всіма нами!

 

 

Аліна Короленко

Це був найяскравіший, найемоційніший і найдушевніший напівмарафон у моєму житті з усіх 11-ти, які я пробігла! Весь час, з самого початку проекту, ми з дівчатами надихали і мотивували інших. І впевнена, що якщо не зупиняти цей проект, то він запалить усіх! Рада, що організаторам вдалося обрати дівчат, з якими з перших хвилин спілкуватися було комфортно, легко, цікаво! Ми дуже здружилися!

 

Каріна Воронченко

Я дуже щаслива, що наше співтовариство з кожним тижнем, з кожним днем ​​набирає обертів і поповнюється чудовими дівчатами. До речі, до «Бігових Супердівчат Libresse» моє коло спілкування складалося з чоловіків, але, як виявилося, і з дівчатами може бути цікаво і позитивно. Ось такі зміни! (Сміється).

Після цього особливого дня не залишилося жодних сумнівів щодо того, що дівоче ком’юніті «Бігові Супердівчата Libresse» приречене на подальший розвиток. А поки пропонуємо подивитися відео про те, як 6 красивих і сильних духом головних героїнь проекту подолали свій перший спільний напівмарафон у статусі “Бігових Супердівчат Libresse”.