До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Для ЗМІ

04.09.2017

Розпочався благодійний осінній Фандрайзинг марафон в рамках 8-го Київського марафону

Компанія Run Ukraine, організатор 8-го міжнародного марафону Wizz Air Kyiv City Marathon 2017, що відбудеться в столиці 8 жовтня, та Українська Біржа Благодійності розпочинають осінній Фандрайзинг марафон та пропонують небайдужим українцям долучитися до масової благодійної ініціативи, яка стала традицією престижних бігових подій столиці з осені 2014 року. Благодійний збір коштів для адресної допомоги тим, хто її потребує, проходить щорічно в рамках Київського марафону та Київського півмарафону. До проекту традиційно долучаються благодійні фонди та організації різних напрямків діяльності. Таким чином, під час Фандрайзинг марафону одночасно здійснюється допомога завчасно народженим дітлахам, ветеранам АТО, онкохворим людям тощо. Цього разу на платформі Української Біржі Благодійності в рамках осіннього Фандрайзинг марафону буде проходити збір коштів для проектів 12 фондів та організацій:

  1. Відкриті долоні;
  2. Відчуй;
  3. Даун Синдром;
  4. Запорука;
  5. Кожен може;
  6. НРЦ “Джерело”;
  7. Свічадо;
  8. Серце воїна;
  9. Територія добра;
  10. GO Global;  
  11. Happy Paw

Також до благодійної ініціативи долучився БФ “Таблєточкі”. 8 жовтня близько 50 фандрайзерів від фондів-учасників вийдуть на старт 8-го Київського марафону, щоб здолати дистанцію заради добра.

 “Восьмий Київський міжнародний марафон – це подія міжнародного масштабу, у якій тісно переплітається спорт і благодійність. Марафон об’єднує тисячі людей навколо спільної мети – змінювати себе і допомагати іншим. Якщо хочеш допомогти і змінити чиєсь життя – потрібно, в першу чергу, починати з себе. Ставити щоденні невеличкі цілі і досягати великих результатів.  З перших днів вересня на ubb.org.ua стартує Фандрайзинг марафон. Десятки фандрайзерів об’єднають свої зусилля, щоб зібрати кошти на підтримку різних соціальних і благодійних проектів. Зібрані кошти підуть на допомогу передчасно народженим малюкам, онкохворим дітям, дітям з синдромом Дауна, людям з вадами слуху, спортивне протезування ветеранів АТО,  на реалізацію освітнього проекту для дітей з сільських шкіл GoCamp з вивчення англійської мови, а також дозволять закупити необхідні витратні матеріали для контролю якості донорської крові в Київський Міський Центр Крові та забезпечити мобільність роботи медиків на Сході України в зоні АТО”, – коментує Ірина Гуцал, директор Української Біржі Благодійності.

Приєднатися до ініціативи може кожен українець як у ролі фандрайзера, так і в ролі донора. Щорічно до проекту долучаються відомі українці, серед яких: ведуча Соломія Вітвіцька, співак Олег Собчук, дизайнер Андре Тан, співачка Світлана Тарабарова, ведучий Павло Казарін тощо. Збір благодійних коштів триватиме до 16 жовтня включно.  

Минулого року під час осіннього фандрайзинг марафону ми зібрали та направили на допомогу 1 194 576, 27 гривень. Для нас ця соціальна ініціатива стала традицією. Це вже  сьомий за ліком фандрайзинговий марафон, який ми проводимо з 2014 року. Завдяки підтримки та ресурсам Української Біржі Благодійності та нашого бігового духу відбуваються важливі зміни у житті сотні людей. Ми вже допомогли ветеранам АТО здобути спортивне протезування, дітям з синдромом Дауна – покращити умови для навчання, онкохворим дітлахам – отримати оперативну медичну підтримку. Це лише невеликий перелік добрих справ, які наші учасники зробили за ці роки. Ми продовжуємо підтримувати та розвивати цю традицію і пропонуємо долучитися до неї усім небайдужим українцям”, – коментує директор з маркетингу та комунікацій Run Ukraine Вікторія Веремієнко.      

 Офіційний сайт Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 kyivmarathon.org.

Титульний спонсор – Wizz Air.

Контакти для ЗМІ:

Дар’я Савченко

моб.тел: + 380 67 209 57  54

email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]