До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

25.03.2019

Офіційним хронометристом Run Ukraine Running League став бренд POLAR

 

Компанія Run Ukraine та фінський виробник спортивних годинників POLAR підписали угоду про співпрацю. За її умовами POLAR став офіційним хронометристом шести заходів Run Ukraine Running League 2019:

 

 

Для організації масштабних бігових подій, наявність офіційного хронометриста є дуже важливою складовою. По-перше, атлети, які змагаються за перемогу у півмарафонській дистанції завжди орієнтуються на пейскари, саме для того, аби прогнозувати свій результат та встановлювати особистий рекорд. По-друге, всі учасники події під час фінішу бачать на годиннику, що розташований на арці знають свій фінішний час. По-третє, окрім учасників змагань за фінішним часом спостерігають й глядачі та вболівальники.

 

“Цей рік відрізняється тим, що ми починаємо нашу історію взаємин з компанією POLAR в категорії офіційного хронометриста Бігової Ліги.
Одним з ключових моментів співпраці є організація спеціалізованих лекцій на тему роботи серця, важливості правильного циклу тренувань, в дотриманні пульсових зон. Наші цінності збігаються, оскільки і компанія Run Ukraine, і бренд POLAR зацікавлені у формуванні масової спортивної культури, а саме усвідомленого правильного бігу. Хочеться також відзначити, що компанія POLAR є офіційним хронометристом багатьох топових стартів в світі, таких як марафони в Берліні, Франкфурті, Варшаві та інших містах, а так само підтримує світові триатлону. Я сам прихильник правильної підготовки і принципу тренувань 80/20 (80% тренувань в аеробній зоні і 20% – в анаеробної), важливості знання особливостей свого організму та особливо пульсових зон” прокоментував генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Для бігунів важливою складовою тренування та безпосередньо участі у змаганнях – є біговий годинник, який може виміряти не лише час подолання дистанції, а й пульс. Це необхідно для того, аби під час бігу атлет залишався в рамках безпечної пульсової зони. Також після тренувань і змагань можна аналізувати, в який момент навантаження досягає свого піку і за яких умов, що дозволить далі коригувати тренувальний план.

 

“Вже багато років серця мільйонів професійних спортсменів і любителів активного способу життя по всьому світу б’ються під невсипущим контролем моніторів серцевого ритму Polar. Для більшості з них Polar не тільки прилад, який регламентує інтенсивність навантаження, але завдяки функції Smart Coaching– тренер, партнер і наставник. Запрошуємо жителів України влитися в величезне море інтелектуальних розробок і досвіду Polar. Слухайте своє серце”прокоментував директор компанії ФітнесМ-офіційного імпортера Polar в Україні Сергій Матієнко.

 

Нагадаємо, що перший етап Run Ukraine Running League 2019 відкриває – 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon який відбудеться 6 і 7 квітня в місті Київ. Міжнародний Київський напівмарафон – єдиний в Україні захід, який має престижний міжнародний статус IAAF Bronze Label.

 

Довідка:

POLAR – лідер та піонер в області моніторингу серцевого ритму, трекерів активності та тренувальних комп’ютерів. Маючи за плечима майже 40-річний досвід роботи і горде спадщина інноваційних досліджень в області фізіології і спортивної медицини, компанія орієнтована на всі рівні фізичної підготовки, пропонуючи великий асортимент пристроїв, що включає велосипедні комп’ютери, спортивні годинник і трекери активності, тренувальні програми та онлайн-сервіси.

 

Зазначені численними нагородами тренувальні комп’ютери POLAR є вибором номер один серед споживачів у всьому світі, вони продаються через мережу компаній-дистриб’юторів, що мають більше 35 000 торгових точок. Штаб-квартира POLAR розташовується поруч з м Оулу в Фінляндії, POLAR здійснює свою діяльність більш ніж в 80 країнах світу.

 

Run Ukraine – організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

Компанія є організатором Бігової ліги «Run Ukraine Running League», що включає в себе шість спортивних заходів в п’яти містах України.