До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

25.09.2020

Міні марафон із фруктами, які заряджають: бренд JAFFA став партнером дистанції 4.2 км

 

Бренд JAFFA став офіційним партнером дистанції 4.2 км у межах онлайн-забігів Бігової Ліги Українських Мейджорів 2020 від Run Ukraine. Це означає, що відтепер дистанція 4.2 км називатиметься Jaffa Mini Marathon 4.2 km.

 

Навіть бігун-початківець, який тільки-но приєднався до бігового ком’юніті, не з чуток знає, наскільки важливим є раціональне харчування загалом і відновлення після фізичних навантажень зокрема. Тому партнерство Run Ukraine з JAFFA, брендом, який спеціалізується на виготовленні поживних і смачних соків, нектарів, функціональних напоїв з соком і смузі, є особливо цінним. Завдяки цьому партнерству кожен учасник, зареєстрований на дистанцію Jaffa Mini Marathon 4.2 km у межах Одеського та Дніпровського півмарафонів, а також Київського марафону, у стартовому пакеті отримає компактний і ергономічний пауч Jaffa Смузі.

 

Jaffa Смузі — це справжня знахідка для бігунів і тих, хто віддає перевагу активному способу життя, оскільки завдяки зручній упаковці вони з легкістю помістяться в поясній спортивній сумці. Таким чином їх можна брати з собою на пробіжку, щоб в потрібний момент мати можливість швидко поповнити свій запас енергії.

 

Тобто кожен учасник Jaffa Mini Marathon 4.2 km на 5th TAVRIA V ODESA HALF MARATHON 2020 ONLINE, 11th WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON 2020 ONLINE та 5th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2020 ONLINE у своєму стартовому пакеті отримає компактний пауч Jaffa Смузі та зможе взяти його з собою на старт. Окрім цього, у стартовому пакеті учасника Jaffa Mini Marathon 4.2 km буде іменний стартовий номер, поліетиленовий рюкзак, офіційний браслет заходу, тимчасові татуювання на обличчя, пляшка води Morshynska Sport, ковбаснек KABANOSY та медаль.

 

 

Зареєструватися на Jaffa Mini Marathon 4.2 km можна за посиланнями:

 

5th TAVRIA V ODESA HALF MARATHON 2020 ONLINE

 

Jaffa Mini Marathon 4.2 km

Зареєструватися

11th WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON 2020 ONLINE

 

Jaffa Mini Marathon 4.2 km

Зареєструватися

5th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2020 ONLINE

 

Jaffa Mini Marathon 4.2 km

Зареєструватися

 

 

 

Довідка

 

JAFFA — бренд, створений у 1994 році. Він першим в Україні випустив соки в упаковці Тетра Пак. За четверть століття бренду вдалось отримати визнання споживачів не лише в Україні, а й за її межами. Сьогодні фруктові та ягідні соки, смузі, нектари для дітей та дорослих експортуються у 22 країни світу.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 40 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

 

Партнер Jaffa Mini Marathon 4.2 km — JAFFA

Організатор — Run Ukraine