До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

14.05.2021

Корпоративні забіги Run Ukraine: досвід компанії VARUS

Продовжуємо нашу регулярну рубрику, де ми розказуємо про команди, які беруть участь в корпоративних забігах Run Ukraine. У формі коротких бліц-опитувань учасники діляться своїми враженнями та найяскравішими спогадами.

Ми впевнені, що біг — ефективний інструмент тімбілдінгу, який позитивно впливає на командний дух співробітників, запалює жагу до досягнень, як у спорті, так і в роботі. Та головне — кожен учасник команди розуміє, що без його особистого внеску неможливо досягти спільної мети, адже результат залежить від зусиль усіх членів команди.

 

Герої нового випуску — команда компанії VARUS, яка брала участь у 4th Interpipe Dnipro Half Marathon.

 

Поділіться своєю біговою історією: як давно ви усією командою берете участь у забігах?

Якщо говорити про бігову історію нашої компанії, то свій початок вона бере в березні 2019 року, і починали ми з 4 бігунів. Визначним рік став завдяки участі команди VARUS у двох бігових змаганнях: 4th Interpipe Dnipro Half Marathon та Dnipro ATB Marathon.

Звичайно в компанії є люди, які професійно і давно займаються бігом, однак є і ті, для яких участь у великих марафонах стала початком власної бігової історії. Загалом, у змаганнях прийняли участь близько 200 співробітників VARUS. Більша частина з них активно підтримує бігові традиції і сьогодні, очікуючи на офлайн-формат змагань.


Як участь у забігах вплинула на робочі процеси: ефективність, продуктивність, організованість? Як спільні заняття спортом змінюють стосунки в колективі?

 

Рух – це життя! Спорт – це команда! Традиції – це родина! Тому спільна участь у забігах, постійні тренування та заняття спортом не могли не вплинути на формування цінностей у нашій компанії. Звичайно, спільні інтереси та командний дух вплинув на робочі процеси, підвищивши ефективність та продуктивність, загальну атмосферу комфорту праці. Спільні заняття спортом роблять стосунки в колективі здоровими, цікавими та дружніми. Сучасний співробітник VARUS – продуктивний, активний, спортивний!

 

Розкажіть детальніше про вашу командну спортивну роботу? Чи маєте спортивні традиції в колективі? 

Якщо говорити про спортивну роботу, що триває сьогодні, то наміри у нас грандіозні: шосейний біг, трейл, забіги з перешкодами. Бігова спільнота VARUS завжди намагається триматися разом. Найближчим часом маємо на меті відновити спільні тренування на свіжому повітрі, створити нову спортивну форму в колаборації з українськими дизайнерами; проводити забіги в межах компанії. І звичайно ж, очікуємо на старт Всеукраїнського бігового руху офлайн та інших великих марафонах.

 

Поділіться найяскравішим спогадом із забігів

Кожне тренування, кожен забіг – це особливі враження та емоції. Однак, більш за все запам’яталось наше найперше тренування біля річки. Це був квітень 2019 року, неділя, 8 година ранку, набережна Дніпра. Тоді був невеликий туман, а повітря вже було по-весняному теплим. Це був дуже бадьорий ранок у веселій компанії. Вже тоді стало ясно, як чудово збиратися разом рано вранці, бігати та насолоджуватися цією атмосферою.

 

Яку б пораду ви дали корпоративним командам, які хочуть почати бігати разом?

Порада, яку хочеться дати всім корпоративним командам, які тільки хочуть почати бігати разом – починайте швидше! Просто зробіть перший крок назустріч зовсім іншому життю – повному енергії, яскравих емоцій, нових друзів. Цей маленький, але сміливий крок дійсно може стати початком нової великої бігової історії.

Сьогодні, не дивлячись, навіть, на карантинні обмеження, бігова спільнота VARUS намагається підтримувати спортивну форму, ділитися ідеями щодо опанування додаткових видів бігу, пропонувати варіанти спортивної форми, спілкуватися і дружити! Zoom, Viber, Telegram – реалії карантину, та силу руху не зупинити. VARUS біжить та буде бігати за будь-яких умов і обставин.

Адже це – традиції, а традиції – це родина! Бігова родина VARUS!
 
Якщо ви хочете сформувати корпоративну команду та взяти участь у забігові, заповніть цю анкету. Наш менеджер обробить запит і зв’яжеться з вами найближчим часом.