До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

30.06.2021

Корпоративні забіги Run Ukraine: досвід компанії Oriflame

Продовжуємо нашу регулярну рубрику, де ми розказуємо про команди, які беруть участь в корпоративних забігах Run Ukraine. У формі коротких бліц-опитувань учасники діляться своїми враженнями та найяскравішими спогадами.

 

Ми впевнені, що біг — ефективний інструмент тімбілдінгу, який позитивно впливає на командний дух співробітників, запалює жагу до досягнень, як у спорті, так і в роботі. Та головне — кожен учасник команди розуміє, що без його особистого внеску неможливо досягти спільної мети, адже результат залежить від зусиль усіх членів команди.

 

Герої нового випуску — команда компанії Oriflame, яка брала участь у Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2018.

 

Поділіться своєю біговою історією: як давно ви усією командою берете участь у забігах?

 

Ідея створити співтовариство бігунів виникла в кінці 2017 року і була підтримана нашим генеральним директором Катрін Алакбаров. OriRunCommunity — наш біговій клуб, старт якому був даний у 2018 році. До нього увійшли співробітники різного віку і різних посад. Багато з нас не розуміли, що таке біг і чим півмарафон відрізняється від марафону. Свої аналізи, результати функціонального тестування та індивідуальні рекомендації з харчування ми обговорювали всім офісом.

 

Наш перший офіційний старт відбувся 22 квітня 2018 року на Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2018, тоді нас було 15 чоловік. На сьогоднішній день в співтовариство входить більше 40 співробітників.

Мета цієї спільноти — просування здорового, активного способу життя серед співробітників і, звичайно, популяризація нашого продукту лінійки Wellness.

 

 

Як участь у забігах та заняття спортом загалом вплинули на робочі процеси: ефективність, продуктивність та організованість, наприклад? Як спільні заняття спортом змінюють стосунки в колективі?

 

Наш біговій клуб OriRunCommunity — це співтовариство колег, які стали друзями. Спільнота, де відсутні вік та посади. Це можливість краще пізнати один одного, можливість спільних подорожей.

 

 

Розкажіть детальніше про вашу командну спортивну роботу? Чи маєте якісь спортивні традиції в колективі?

 

Ми завжди плануємо наш біговій рік і ставимо цілі, оскільки беремо участь у багатьох бігових подіях, які проводить Run Ukraine в Україні. Також ми відкрили для себе таке захоплююче заняття, як біговій туризм. Разом ми вже побували у Вільнюсі, Ніцці, Барселоні, Талліні та Вероні.

 

 

Поділіться найяскравішими спогадами із забігів

 

Дуже запам’ятався красивий маршрут Ніцца – Канни. Деякі бігли тоді 42 км, а деякі бігли естафету 21 км*2. Це, перш за все, командна робота, коли ти знаєш, що не можеш здатися, адже на передачу естафети на тебе чекає колега. 

 

Ми пропагуємо біг, оскільки це розвиває дух команди, де ти завжди відчуваєш підтримку та увагу, тому неможливе стає можливим. Спілкуючись в наших бігових чатах, де ми ділимося тренуваннями, обговорюємо будь-які події, ділимося абсолютно різною інформацією, ми стаємо згуртованішими та ще більш дружніми.

 

 

Яку б пораду ви дали корпоративним командам, які хочуть почати бігати разом?

 

Щоб організувати бігове співтовариство потрібно бажання, мотивація та гарний настрій!
 
Якщо ви хочете сформувати корпоративну команду та взяти участь у забігові, заповніть цю анкету. Наш менеджер обробить запит і зв’яжеться з вами найближчим часом.