До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

20.10.2021

Корпоративні історії: команда компанії Лінія Комфорту

Продовжуємо нашу рубрику, де ми розказуємо про команди, які беруть участь в корпоративних забігах Run Ukraine. У формі коротких бліц-опитувань учасники діляться своїми враженнями та найяскравішими спогадами.

 

Ми впевнені, що біг — ефективний інструмент тімбілдингу, який позитивно впливає на командний дух співробітників, запалює жагу до досягнень, як у спорті, так і в роботі. Та головне — кожен учасник команди розуміє, що без його особистого внеску неможливо досягти спільної мети, адже результат залежить від зусиль усіх членів команди.

 

Герої нового випуску — команда компанії Лінія Комфорту.

 

Поділіться біговою історією вашої команди: як давно ви командою берете участь у забігах? Скільки людей бігало з вами на початку, і скільки — зараз?

 

Насправді, це був наш перший забіг. Ми відразу зібрали команду з дванадцяти учасників і почали тренуватися. Готувались сумлінно і регулярно протягом декількох місяців. За цей час декілька учасників, з різних причин, не змогли продовжувати. Тож в фінальному варіанті команди нас було вже дев’ятеро.

Але ми впевнені, що з часом все більше і більше співробітників будуть приєднуватись до нас.

 

 

Як участь у забігах та заняття спортом загалом вплинули на робочі процеси: ефективність, продуктивність та організованість, наприклад? Як спільні заняття спортом змінюють стосунки в колективі?

 

Відчуття, що вас об’єднує спільна ідея та мета — неймовірне. Здавалось, що ми є членами якогось таємного клубу — загадково посміхались один одному в коридорах, мали спільний чатик і жарти, які були зрозумілі лише нам.

А взагалі, від регулярних командних тренувань стала кращою і фізична форма, і психологічний стан.

 

 

Розкажіть детальніше про вашу командну спортивну роботу: Чи ставите командні цілі? Якщо так, то яка є цього року? Взагалі, чи маєте якісь спортивні традиції в колективі? Будь ласка, поділіться

 

Бос каже, що далі більше і треба бігти 21 км. А з Босом не посперечаєшся. Тож маємо мету і впевненість, що подолаємо відстань у 21 км.

 

 

Який найбільш яскравий спогад з забігів? Поділіться, будь ласка

 

Можна багато чого згадати. Веселим спогадом є перше тренування, коли в нас, офісних сидунів, очі трішки повилазили від навантаження.

А найяскравішим спогадом для кожного став фініш — це були нереально круті емоції.

 

Яку б пораду ви дали корпоративним командам, які хочуть почати бігати разом?

 

Досить відкладати на завтра, починайте вже зараз!

 

Як ви зараз спілкуєтесь між собою у компанії в реаліях карантину та взагалі: чати — Zoom, Skype, Viber, Telegram. Чи можливо карантин ніяк не вплинув на комунікації в компанії і всі працюють в офісі, чи можливо, всі збираютеся раз на тиждень/місяць?

 

Ми спілкуємось і 5 днів на тиждень в офісі, і на тренуваннях після роботи, і в чаті “Бігуни і бігунки” в телеграмі, і взагалі вже можна й поменше поспілкуватись для різноманітності. 

 

 

 

Довідка:

Лінія Комфорту — виробник захисних ролет та в’їзних воріт з установкою і обслуговуванням під ключ. Компанія надає повний комплекс послуг: замір, продаж та встановлення захисних ролет, в’їзних і гаражних воріт, міжкімнатних перегородок, алюмінієвих відливів, шлагбаумів, маркіз, автонавісів, вікон.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

 

 
Якщо ви хочете сформувати корпоративну команду та взяти участь у забігові, заповніть цю анкету. Наш менеджер обробить запит і зв’яжеться з вами найближчим часом.


 
Давай #бігтиразом!