До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

22.12.2021

Корпоративні історії: команда компанії АЛЛО

Продовжуємо нашу рубрику, де ми розказуємо про команди, які беруть участь в корпоративних забігах Run Ukraine. У формі коротких бліц-опитувань учасники діляться своїми враженнями та найяскравішими спогадами.

 

Ми впевнені, що біг — ефективний інструмент тімбілдингу, який позитивно впливає на командний дух співробітників, запалює жагу до досягнень як у спорті, так і в роботі. Та головне — кожен учасник команди розуміє, що без його особистого внеску неможливо досягти спільної мети, адже результат залежить від зусиль усіх членів команди.

 

Герої нового випуску — команда національного маркетплейса АЛЛО.

 

Поділіться біговою історією вашої команди: як давно ви командою берете участь у забігах? Скільки людей бігало з вами на початку, і скільки — зараз?

Перший забіг, у якому ми взяли участь як команда  — Interpipe Dnipro Half Marathon 2018. Одразу було зрозуміло: ми точно повторимо цей досвід, адже той драйв та відчуття команди не зрівняти ні з чим. Незабутні враження отримують не лише бігуни, а й наша величезна команда вболівальників. Підтримуємо на старті та радіємо на фініші.  Потім всі разом ще не раз переглядаємо світлини з забігу.

Серед бігунів команди АЛЛО є ті, хто бере участь щороку, і ті, хто приєднується у якості новачка на кожному забігу. Радіємо, що кількість колег, хто починає цікавитись бігом, стає все більше, і наше бігове ком’юніті зростає.

 

 

Як участь у забігах та заняття спортом загалом вплинули на робочі процеси: ефективність, продуктивність та організованість, наприклад? Як спільні заняття спортом змінюють стосунки в колективі?

Біг змінює стосунки всередині колективу, звичайно ж, в кращу сторону: коли біжиш, стираються всі межі, і зовсім неважливо, директор ти або підлеглий.

Ми впевнені: біг допомагає нам не тільки “прокачати” свої фізичні дані, але й стати справжньою командою, і з кожним змаганням ми стаємо згуртованішими. Це впливає і на робочий процес, тому що, як і в спорті, ми завжди готові прийти на допомогу один одному, підтримати.

 

Розкажіть детальніше про вашу командну спортивну роботу: Чи ставите командні цілі? Якщо так, то яка є цього року? Взагалі, чи маєте якісь спортивні традиції в колективі? Будь ласка, поділіться.

Спорт є невіддільною частиною нашого корпоративного життя.

АЛЛО бере участь у міжкорпоративних турнірах типу “Битви корпорацій” та Race Nation і, як правило, повертається звідти не з порожніми руками. Ми проводимо внутрішні змагання для колег із різними інтересами: щорічні турніри з футболу, тенісу, кіберспорту. Навіть відпочинок у нас активний: сплави, походи, велозаїзди.

 

Біг серед усіх наших захоплень — на почесному місці. Він дозволяє об’єднувати співробітників із різних підрозділів і різних куточків країни, навіть в умовах пандемії.  Стежити за успіхами та підтримувати одне одного нам дозволяє внутрішня соцмережа. Там ми проводимо бігові флешмоби та челенджі для всіх охочих. Стало символічною традицією проводити внутрішні бігові онлайн-змагання за 100 днів до літа.

 

 

Який найбільш яскравий спогад із забігів? Поділіться, будь ласка.

Найкращі спогади дарують офлайн-забіги та загальні тренування. Кожне змагання дарує учасникам незабутні емоції, кожен забирає щось особисте для себе: досвід, результат, відчуття причетності. Тому ми не втрачаємо можливості перевірити свої сили та отримати порцію класних вражень.

 

Яку б пораду ви дали корпоративним командам, які хочуть почати бігати разом?

Для того, щоб почати бігати, не потрібно нічого, крім кросівок. Найголовніше — почати.

Не чекайте, поки збереться багато охочих, знайдіть однодумців та покажіть своїм прикладом. І не треба чекати понеділка, це не працює.

Для когось подібні заходи нічого не означають, а для когось — можуть стати поштовхом, щоб змінити звички та зробити своє життя трішки кращим.

Тож, розім’ялися і побігли!

 

Якщо ви хочете сформувати корпоративну команду та взяти участь у забігу, заповніть цю анкету. Наш менеджер обробить запит і зв’яжеться з вами найближчим часом.

 


 

 

Довідка:

АЛЛО —  маркетплейс національного масштабу з товарами від електроніки, косметики й інструментів, до одягу й меблів та доставкою замовлень на пошту, додому та до магазинів у 140 містах України.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

 

Давай #бігтиразом!