До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

27.09.2017

Герої Фандрайзинг марафону 2017. Частина #2

Вони рятують життя людей. Вони рятують майбутнє. 8 жовтня на старт 8-го Київського марафону Wizz Air Kyiv Marathon 2017 вийдуть понад 50 фандрайзерів від різних благодійних фондів, які бігтимуть заради допомоги іншим. Чому вони це роблять? Заради якої мети? Сьогодні ми розповідаємо історію подружжя Балбек – Олени та Слави.

Олена Балбек – автор і куратор донорського проекту #среды_в_охматдете, фандрайзер фонду “Таблеточки”.  

Олена вже декілька років співпрацює з фондом. Цього року вона долучилась до Фандрайзинг марафону в рамках Wizz Air Kyiv City Marathon 2017. Мета Олени – здолати півмарафонську дистанцію – 21,0975 км. Для цього вона збирає 100 тисяч гривень. Це третина щорічної суми, необхідної для закупівлі систем заготовки тромбоконцентрату до апарату TRIMA ACCEL для онкохворих дітей – підопічних фонду.

Олена: Благодійність для мене уособлює силу маленьких кроків. Я вірю в те, що їх потрібно робити регулярно. А ще благодійність – це почесно, гордо і зріло.

Тема фандрайзинг марафону мені дуже близька. Такий формат благодійності виграшний для усіх учасників: фандрейзер займається спортом; благодійники створюють нову історію, за якою можна стежити у соцмережах; фонд отримує нових амбасадорів, кошти на реалізацію проектів, а підопічні фонду – необхідну допомогу. 

Біг для Олени – це спосіб наблизитися до стану, близького до медитативного. Допомогти зібрати кошти Олені на допомогу онкохворим дітям можна за посиланням.  

Слава Балбек – архітектор і засновник майстерні “2B.group”, фандрайзер фонду “Happy Paw”

“Марафон біжу – котам допоможу” – з таким гаслом Слава збирає кошти на допомогу безпритульним тваринам.  

Слава: Благодійність для мене – це норма. А фандрайзинг марафон – це спосіб взаємодії з громадськістю і метод звернути її увагу на проблеми безпритульних тварин. З фондом Happy Paw співпрацюю вперше. Мені запропонували через біг допомогти проекту. Я погодився, адже це чудова нагода об’єднати приємне з корисним.  

У повсякденному житті біг допомагає мені вийти з буремного робочого режиму. Коли я бігу, то вже не думаю про клієнтів, оренду, будівництво тощо.  

8 жовтня Слава пробіжить 21, 0975 км в рамках Wizz Air Kyiv City Marathon 2017. Допогти фандрайзеру зібрати необхідну суму можна зараз на платформі УББ за посиланням.