До старту
залишилось
sponsor
  • Партнер дистанції 5 км
  • Oфіційний партнер
  • Oфіційний партнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

11.05.2021

POLAR – офіційний хронометрист Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021

Компанія Run Ukraine та фінський виробник спортивних годинників POLAR успішно співпрацюють вже третій сезон. Цього року Run Ukraine та POLAR продовжили угоду про співпрацю. За її умовами POLAR став офіційним хронометристом п’яти заходів Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021:

 

 

Є партнерство, яке переростає у щось більше, ніж просто рекламні прояви. Одним із них сьогодні є співпраця з Фітнес Дом, брендом POLAR. Наші цінності співпадають в тому, що нам важливо не лише проявляти, рекламувати сам бренд, але важливо також виховувати культуру відповідальних тренувань, розуміння особистих пульсових зон. Ми свідомо та відповідально працювали у цьому напрямку через лекції з бігу, так само працюватимемо і у триатлоному напрямку”, — прокоментував партнерство генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Наявність офіційного хронометриста є однією з найголовніших складових події: адже фінішний час — основна мета кожного бігуна, заради якої він сумлінно тренувався не один місяць. Тому заповітні цифри на годиннику фінішної арки — перше, що хоче побачити учасник. Це омріяний результат та привід пишатися собою!

 

“Минулий рік навчив нас, що іноді певні речі мають розвалитися, перш ніж нарешті стати на свої місця. Ми всі стикалися з невдачами: хвороби, локдаун, скасовані змагання тощо. Але ми знову тут, на старті спортивних подій, і це найважливіше. Зараз саме час формувати цілі, пристосовуватись до сучасних реалій та будувати нові звички.

Ми робили паузу. Та час повертатись, щоб знову ставати сильнішими.
Polar і Run Ukraine однодумці вже третій рік поспіль. Наша головна мета зараз — масово підтримувати та розвивати фізичну культуру та спорт.

Кожен крок, кожен кілометр дистанції та удар серця будуть пораховані, доки ви наближаєтесь до здоровішого себе”, — коментує директор представництва Polar в Україні Сергій Матієнко.

 

Довідка:

 

POLAR — лідер та піонер в області моніторингу серцевого ритму, трекерів активності та тренувальних комп’ютерів. Маючи за плечима майже 40-річний досвід роботи і горде спадщину інноваційних досліджень в області фізіології та спортивної медицини, компанія орієнтована на всі рівні фізичної підготовки, пропонуючи великий асортимент пристроїв, що включає велосипедні комп’ютери, спортивні годинники і трекери активності, тренувальні програми та онлайн-сервіси.

Відзначені численними нагородами тренувальні комп’ютери POLAR є вибором номер один серед споживачів у всьому світі, вони продаються через мережу компаній-дистриб’юторів, що мають більше 35 000 торгових точок. Штаб-квартира POLAR розташована поруч з містом Оулу в Фінляндії, POLAR здійснює свою діяльність більш ніж у 80 країнах світу.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.