До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

13.12.2019

10 відповідей на 10 запитань щодо реєстрації на забіги Ukrainian Majors Running League

11 грудня Run Ukraine відкрила реєстрацію на забіги Ліги українських мейджорів: шість півмарафонів та марафон у різних містах України. За два дні на них зареєструвалися вже понад 1200 учасників.

Ми зібрали найпопулярніші запитання щодо реєстрації на забіги Ukrainian Majors Running League, щоб полегшити тобі процес реєстрації.

 

1. Для кого передбачена безкоштовна реєстрація та як її отримати?
У рамках кожного забігу Run Ukraine передбачена певна кількість безкоштовних реєстрацій для учасників бойових дій, учасників війни, а також людей з інвалідністю 1-ї, 2-ї та 3-ї груп(Відповідно до п. 9.3 Правил Run Ukraine 2020)

За умови вичерпання безкоштовних реєстрацій, вони отримують знижку у 30%.

Для того, щоб з’ясувати деталі та зареєструватися, пиши на [email protected] 

2. Чи є пакетні реєстрації та як зареєструватись одразу на кілька забігів?
Так, пакетні реєстрації є. Ти можеш придбати пакетну реєстрацію одночасно на 3, 4, 5, 6 або 7 забігів зі значною знижкою.

Обрати пакетну реєстрацію та придбати її можна за посиланням.

3. Чому немає пакетної реєстрації на всі забіги на 4.2 км?
На жаль, минулого року не так багато учасників реєструвалося на дистанцію 4.2 км одразу на 3 і більше заходи. Якщо цього року тенденція зміниться, ми з задоволенням додамо такі пакетні реєстрації в асортимент. Але наразі такої можливості немає.
4. Я придбав пакетну реєстрацію. Що далі?
З тобою сконтактує наша менеджерка з роботи з учасниками. В ідеалі вона зателефонує тобі цього ж або наступного робочого дня. Тому, якщо ти придбаєш пакетну реєстрацію ввечері у п’ятницю, не треба панікувати, що дзвінка досі немає – він буде в понеділок. Субота-неділя – час для тривалих тренувань, а не для роботи. Самі бігаємо, і тобі радимо!

У періоди великого потоку запитів можлива затримка. Якщо тобі не зателефонували упродовж двох робочих днів, пиши на [email protected] 

5. Чи є у мене право на знижку?
 На забігах Run Ukraine, відповідно до ч. 9 Правил Run Ukraine 2020, передбачені знижки для певних груп населення:

  • Зокрема передбачена певна кількість безкоштовних реєстрацій для учасників бойових дій, учасників війни, а також людей з інвалідністю 1-ї, 2-ї та 3-ї груп. За умови вичерпання безкоштовних реєстрацій, вони отримують знижку у 30%.
  • Також знижку в 30% отримують пенсіонери (55 років для жінок, 60 років для чоловіків).
  • Для студентів передбачена знижка в 30% на будь-який забіг.
  • Окрім цього, переселенці з зони проведення АТО/ООС також мають право на знижку в 30%.

Для того, щоб з’ясувати деталі та зареєструватися, пиши на [email protected]  

6. Коли відкривається реєстрація на півмарафон у Запоріжжі?
Егей, вона вже відкрилась! Швидше реєструйся на сайті https://zphalfmarathon.org/

Якщо ж ти хочеш зареєструватися якнайшвидше, ти можеш зробити це вже зараз, придбавши пакетну реєстрацію одразу на 3, 4, 5, 6 або 7 забігів сезону Ліги Ukraine Majors Running League 2020. 

7. Як активується кешбек? Де він відображається?
Кешбек нараховується на рахунок твого особистого кабінету одразу після здійснення покупки. Переглянути його ти можеш у персональному кабінеті на вкладці “Інформація” (останній рядок – “Бонусний рахунок”).

Кешбек нараховується за купівлю реєстрацій. На бонусний рахунок вам повертатиметься щонайменше 10% від витрачених коштів. Кешбек можна витратити на гравіювання, товари з магазину, іншу реєстрацію 2020 року або 2021 року. Кешбек діє до 31 грудня 2020 року включно.

Невдовзі кешбек нараховуватиметься також при купівлі товарів у магазині. 

8. Чи є кешбек при пакетній реєстрації або при використанні знижки?
При пакетній реєстрації кешбеку немає.

Якщо ви використовуєте знижку/промокод, то ви отримуєте кешбек лише за реально витрачені кошти (1 бонус за 10 витрачених гривень), а не за повну вартість покупки.

9. Чому “Ліга українських мейджорів”?
Ukrainian Majors Running League об’єднує ряд півмарафонів у різних містах України та Київський марафон. Це наймасштабніші бігові заходи України з високим рівнем організації, де 100% трас основних дистанцій проходять українську або міжнародну сертифікацію. Це безпрецедентно для України.

Назва “українські мейджори” з’явилася за аналогією з “Великою Шісткою” мейджорів – найпрестижніших та наймасовіших марафонів світу, які нерідко стають глобальною ціллю для багатьох бігунів: Берліна, Бостона, Лондона, Нью-Йорка, Токіо та Чикаго. Одним з перших старти Run Ukraine так почав називати журналіст та телеведучий Слава Варда, і згодом назва “українські мейджори” пішла в маси.

10. Які умови для отримання медалі Ліги та як вона виглядатиме?
У сезоні 2020 року для бігунів буде додатковий стимул пробігти усі заходи Ліги українських мейджорів – для бігунів, які фінішують на всіх забігах Ліги, Run Ukraine вже готує унікальну медаль фінішера Ukrainian Majors Running League. Дизайн медалі поки що тримаємо у секреті.

Для того, щоб отримати супермедаль Ліги українських мейджорів, потрібно взяти участь у всіх семи заходах Ліги, пробігши дистанції 10 км або 21.0975 км або 42.195 км.

 

Все зрозуміло? Тоді швидше реєструйся на забіги Ukrainian Majors Running League на сайті https://runukraine.org/

Список запитань та відповідей може розширюватися та доповнюватися.