До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Для ЗМІ

20.07.2017

У столиці починаються безкоштовні бігові тренування, присвячені 8-му Київському марафону

22 липня у Києві починається серія безкоштовних бігових тренувань Open Run Day, долучитися до яких можуть як початківці, так і більш досвідчені бігуни. Програма орієнтована на підготовку майбутніх учасників Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 – восьмого міжнародного Київського марафону, що пройде у столиці 8 жовтня. Традиційно організатори бігової події, компанія Run Ukraine, запрошують шанувальників бігу до тренувань, аби гідно підготуватися до змагань разом з однодумцями та професійними тренерами.

З першого заняття формуються чотири групи:

Новачки – група, що готується пробігти свої перші 2 або 5 км. Тренер: Ірина Ліщинська – заслужений майстер спорту, багаторазова чемпіонка України, срібна призерка Олімпійських Ігор у Пекіні, срібна призерка чемпіонату Світу в Осаці (2007р.).

Досвідчені початківці – бігуни з середнім рівнем фізичної підготовки, що планують пробігти 10 км. Тренер: Олександр Доманчук – майстер спорту, багаторазовий чемпіон України серед юніорів та молоді з легкої атлетики, учасник Чемпіонатів Європи. Учасник марафону в Амстердамі.

Півмарафонці – група бігунів, що готуються до забігу на 21,0975 км. Тренер: Олександра Азарова – майстер спорту, рекордсменка України серед молоді з півмарафону, переможниця та призерка чемпіонатів України, переможниця ЧС з марафону серед поліцейських.

Марафонці майбутні учасники головної дистанції Київського марафону – 42, 195 км.

Тренер: Костянтин Лебедєв – майстер спорту, рекордсмен Європи серед юнаків з бігу на 10000 м, призер в класичному марафоні в Афінах 1978 р. Заслужений тренер з легкої атлетики.

Заняття будуть проходити у різних локаціях міста за таким графіком:

Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 – міжнародна бігова подія, що стала традицією для Києва. Восени Київський марафон відзначає вісім років. Тисячі бігунів з різних міст України та світу зберуться 8 жовтня у столиці, аби подолати себе, встановити нові рекорди, досягти нових перемог. Долучитися до події можуть як початківці, так і досвідчені бігуни, обравши одну із дистанцій: 42, 195, 21, 0975, 10, 5 або 2 км. Традиційно відбудуться дитячі забіги на дистанціях: 100, 500 і 1000 м. Участь дітей безкоштовна. Окрім індивідуальних забігів, пройдуть естафетні змагання. Більше інформації та умови реєстрації  на офіційному сайті kyivmarathon.org

 

Титульний спонсор: Wizz Air  

 

Контакти для ЗМІ:

Дар’я Савченко

моб.тел: + 38067 209 57  54

email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]