До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Партнер дистанції 21 км
  • Офіційний хронометрист
  • Благодійний партнер
  • Спонсор дистанції 10 км
  • Генеральний партнер
  • Cпортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Під патронатом

Новини

30.09.2016

«Траумель С» – за активне та спортивне життя

Картинка

Для когось спорт – це справа всього життя, а для когось – відмінна можливість підтримувати власне здоров’я у хорошій формі. Але і перше, і друге об’єднує те, що спробувавши займатися спортом хоча б раз, люди відводять йому почесне місце в своєму житті.

Якщо говорити про доступні кожному види фізичного навантаження, першість по праву належить бігу. Ця активність має безліч переваг: прискорює обмін речовин, розвиває витривалість, м’язову масу і піднімає тонус м’язів, зміцнює серце і всю серцево-судинну систему. А ще біг дарує гарний настрій і відчуття надзвичайної легкості, але варто обов’язково дотримуватися золотих правил, відомих усім хорошим бігунам.

Розминка, розтяжка і заминка – постулати, на яких тримається не тільки хороший результат, але і захист від травм. Йдеться про травми, характерні для всіх, хто займається легкоатлетичними видами спорту – розтягнення, удари, вивихи, запалення колінного суглоба, синці. Деякі з них не доставляють серйозних клопотів, інші можуть надовго заборонити улюблені заняття спортом.

З першою групою легких травм може допомогти впоратися мазь «Траумель С», дія якої базується на активації захисних сил організму та нормалізації порушених функцій за рахунок речовин рослинного та мінерального походження, які входять до складу препарату. Але, безумовно, завжди краще запобігти, ніж мати справу з наслідками. Тому варто пам’ятати про зручне взуття, призначене для бігу, правильну розминку та заминку, а також – власну фізичну форму. Адже часто те, що під силу атлетам, може завдати шкоди вашому здоров’ю і стати причиною серйозних травм.

Дізнатися більше про здоровий підхід до занять спортом можна на спортивних заходах, партнером яких виступає «Траумель С». Лекції, професійні консультації та допомога при легких травмах на місці – це лише частина того, що робить бренд для популяризації активного та здорового способу життя.

Якщо ви вже налаштувалися на хорошу пробіжку, можете стати учасниками масового спортивного заходу 9 жовтня в Києві – VII Wizz Air Kyiv City Marathon 2016. У рамках популярного забігу «Траумель С» організовує оздоровчу зону з індивідуальними масажними точками, які допоможуть всім бажаючим як підготуватися до забігу, так і розслабитися після вдалого подолання обраної дистанції.

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем та обов’язково ознайомитись з інструкцією. Виробник «Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ», Німеччина. Траумель С, мазь. Р.п. МОЗ України № UA/5934/01/01 від 23.02.2012 р.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я